Probeer, zonder een rekenmachine te gebruiken, de vergelijking in minder dan 30 seconden op te lossen.

Vandaag nodigen wij u uit om voorbij uw barrières en uw grenzen te gaan een puzzel wiskundig.

Deze uitdaging inspireert je om je cognitieve en zintuiglijke vaardigheden op de proef te stellen. Dit is een wiskunderaadsel van gemiddelde moeilijkheidsgraad. Je hoeft niet uitstekend te zijn in wiskunde om als beste uit de bus te komen.

Als je een fan bent van uitdagingen intellectuelen, uw gewoonte om puzzels op te lossen geeft u al een voorsprong bij het snel ontdekken van de oplossing. Test nu uw geschiktheid met cijfers!

Visuele test: “Kun jij het antwoord op deze vergelijking vinden? »

Om deze wiskundetest met succes af te ronden, moet je strategisch en kritisch kunnen denken, details kunnen analyseren en op creatieve wijze elementaire wiskundige principes kunnen toepassen. Denk je dat je het kunt? Het is tijd om het te bewijzen.

Lees ook  Intensieve astrologische dag op 7 november 2023: Romantische onthullingen onder Jupiter Retrograde

Hieronder vindt u de vergelijking 308 ÷ 22 × 7 + 2.

Jouw missie is om in een beperkte tijd de oplossing uit deze reeks handelingen af ​​te leiden.

© Radiotips

Sterker nog, je hebt maar 30 seconden om deze puzzel op te lossen en zo je mentale rekenvaardigheid te bewijzen.

Begin zodra je er klaar voor bent. Good luck !

IQ-test: het juiste antwoord

Dit deel is gereserveerd voor degenen die klaar zijn met het oplossen van de vergelijking. De 30 seconden zijn verstreken. Het is tijd om u de oplossing van de vergelijking te onthullen: 308 ÷ 22 × 7 + 2.

De oplossing

Om het juiste antwoord te vinden, hoefde je niet ver te zoeken. Het proberen te vinden van de te volgen regel met betrekking tot de prioriteit van tekens is inderdaad een valkuil in dit wiskundige raadsel.

Lees ook  Ontdek kosmische mysteries: astrologische voorspelling en tarot voor 27 oktober 2023 voor elk sterrenbeeld

Om de vergelijking op te lossen, volgt u eenvoudigweg de uitlijning van zelfs de tekens in de basisvergelijking: deel 308 door 22, wat 14 oplevert. Vermenigvuldig dit resultaat vervolgens met 7 en tel 2 op bij het resultaat, wat 100 oplevert.

Door deze stappen te volgen, is de oplossing van de vergelijking: 308 ÷ 22 × 7 + 2 = 100.

© Radiotips

Als je slaagt voor deze IQ-test, betekent dit dat je goed bent met cijfers en een hoge cognitieve reactiesnelheid hebt. Je nauwgezette aandacht voor detail en je observatievermogen komen je zeker dagelijks van pas.

Maak je geen zorgen als je de test van vandaag niet hebt gehaald. Door gewoon een gokje te wagen, heb je je zenuwen geprikkeld en je vaardigheden overtroffen.

Ga door met het oplossen van dit soort puzzels om de cognitieve conditie te behouden en uw probleemoplossende vaardigheden en observatievaardigheden te verbeteren.

Related post