Rat, Draak, Haan: Jouw geluksweek dankzij de Chinese astrologie – Voorspellingen van 30 oktober tot 5 november 2023!

Welkom, mijn beste astro-enthousiastelingen, terwijl we ons voorbereiden op het begin van de week van 30 oktober tot 5 november 2023. Zoals gewoonlijk zijn de volgende voorspellingen ontleend aan de oude wijsheid van de I Tjing, of het Boek der Veranderingen, als leidraad voor het lezen van de kosmische trillingen van het universum. Bereid u dus voor op het ontvangen van waarzeggerijadvies en voorspellingen voor de Chinese astrologie voor deze specifieke week. De komende week zal grotendeels worden beïnvloed door de verschuiving van water- naar houtenergie, die symbool staat voor een tijd van transitie, groei en vernieuwing. Dit opent de weg naar onverwachte mogelijkheden, aangename verrassingen en een algemene toename van geluk. Voor sommige signalen kan dit carrièremogelijkheden of financiële kansen betekenen. Voor anderen zou het zich kunnen vertalen in positieve relationele ontwikkelingen of een terugkeer naar de gezondheid. Vooral drie tekens zullen uitzonderlijk profiteren van deze invloed. De Rat, de Draak en de Haan zullen qua geluk een uitzonderlijke week beleven. De Rat zou misschien de sleutel kunnen vinden om een nieuwe carrièremogelijkheid te ontsluiten; de Draak zou geconfronteerd kunnen worden met een winstgevende investeringsmogelijkheid; terwijl de Haan een merkbare verbetering in zijn interpersoonlijke relaties kon zien. Zoals altijd is het echter van cruciaal belang om in gedachten te houden dat geluk slechts een deel van de vergelijking is. Jouw houding en daden bepalen ook hoe deze kosmische energieën zich in jouw leven zullen manifesteren. Blijf dus positief, blijf open en wees bereid om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen. In de volgende paragrafen gaan we dieper in op wat deze week voor elk Chinees sterrenbeeld in petto heeft. Bereid je voor om de kosmische trillingen van deze week te verwelkomen en met succes door de wateren van geluk en kansen te navigeren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sterrenregister (@sterrenregister)

De Rat (Geboortejaren: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Ratvrienden, bereid je voor op een ongelooflijk spannende en potentiële week. De verschuiving van waterenergie naar houtenergie brengt een grote transitie in je leven met zich mee. Dit betekent dat een carrièremogelijkheid die u op een laag pitje heeft gezet, plotseling vrij kan komen. Blijf dus alert op de kansen die zich aandienen. Door een open geest en een positieve instelling te behouden, kun je een uitzonderlijke sprong in je carrière maken.

Lees ook  Kun jij in minder dan 30 seconden de beer lokaliseren die geen beer is?

De Draak (Geboortejaren: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Beste draken, uw teken zal een aanzienlijke toename van financieel geluk ervaren. Met de overstap van water- naar houtenergie kunt u voor een onverwachte en gunstige financiële situatie komen te staan. Dit kan resulteren in een winstgevende investeringsmogelijkheid die u niet mag missen. Als u verstandige beslissingen neemt , kan uw financiële situatie nieuwe hoogten bereiken.

De Haan (geboortejaren: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Beste Hanen, deze week zal in het teken staan van een vernieuwing in jullie relaties . Als u overschakelt van waterenergie naar houtenergie, zult u een merkbare verbetering in uw interpersoonlijke relaties ervaren. U zult een aanzienlijke verbetering merken in de relationele kant van uw leven. Blijf dus open voor anderen en verschillende situaties, dit kan leiden tot sterkere en meer lonende relaties.

Related post