Retrograde Jupiter 2023: Invloed op de liefde van astrologische tekens

Ken jij de sleutelmomenten die jouw dag vorm zullen geven? Duik in deze kosmische horizon en ontdek de drie astrologische gebeurtenissen die jouw bestaan op 12 november 2023 zullen versterken. Mis deze onmisbare sterrengids vol opwindende voorspellingen niet!

Beste sterren en astrologieliefhebbers, Het kosmische ballet raakt op 12 november 2023 opnieuw ons innerlijke en delicate leven.

De grote planeet Jupiter, bekend als de weldadige reus van ons zonnestelsel, danst achteruit, of, zoals we graag in astrologische termen zeggen, gaat retrograde.

Maar vergis je niet: zelfs als deze beweging achteruit lijkt te gaan, zal de impact ervan op ons leven allesbehalve regressief zijn. Drie tekens in het bijzonder zullen een aanzienlijke schok ervaren in hun romantische werelden, een golf die de schepen van de liefde kan opwinden of omverwerpen.

Of je nu verankerd bent in diepe liefde of door de onzekere wateren van eenzaamheid navigeert, verwacht de effecten van dit kosmische fenomeen te voelen. Blijf op de hoogte om erachter te komen of jouw teken een van de sterren is die door deze retrograde Jupiter op het gebied van liefde zal worden beïnvloed.

Lees ook  Ga op een kosmische reis: ontdek jouw geluksdag voor de week van 13 tot 19 november 2023!

Bereid je voor om deze nieuwe diepte van intimiteit, emotie en persoonlijke ontdekking te verkennen die deze astrale gebeurtenis ons belooft. De ruimte is tenslotte het laatste echte mysterie, en zoals altijd heeft het geheimen om met ons te delen.

1. Boogschutter: Een wervelwind van liefde nadert

Beste Boogschutters, onthoud dat Jupiter jullie heersende planeet is. De kracht van degradatie zal u rechtstreeks beïnvloeden. De kracht ervan zal je dwingen om je romantische keuzes uit het verleden te heroverwegen, de impact ervan op je heden te evalueren en nieuwe perspectieven voor je toekomst te overwegen.

Het is een tijd van innerlijke verkenning, diep begrip en zelfontdekking. Wees niet bang om jezelf onder te dompelen in deze kosmische stromingen. Het zal je misschien verbazen wat je ontdekt over jezelf en over de liefde.

2. Vissen: een reis van emoties

Beste Vissen, jouw relatie met water geeft je een natuurlijk begrip van emotionele stromingen. De retrograde van Jupiter zal deze stromingen versterken. Je zult sterke emoties voelen, misschien sterker dan wat je tot nu toe hebt ervaren.

Lees ook  Kun jij de zonnebril op deze foto vinden?

Liefde kan zich op verschillende manieren manifesteren, wat onverwachte verrassingen met zich meebrengt. Wees niet bang voor deze emotionele onrust; ze bieden u de kans om uw behoeften en verlangens op het gebied van liefde en relaties te begrijpen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @humandesign.mariposa

3. Stier: een emotionele openbaring

Beste Stieren, bekend om je gereserveerde en stabiele karakter, deze Jupiteriaanse retrograde zal je innerlijke wereld opschudden. De romantische dynamiek die je als vanzelfsprekend hebt beschouwd, wordt blootgelegd. Verandering kan verwarrend zijn, maar wees niet bang voor het onbekende.

Dit is een kans om meer te leren over jezelf, je voorkeuren en wat je wilt van liefde. En nu, lieve sterren, heeft het universum een ​​nieuwe kosmische dans voor ons in petto. Wat uw astrologische teken ook is, onthoud dat de sterren er zijn om ons te leiden en ons te helpen onszelf beter te begrijpen.

Laat je dus meeslepen door de golven van deze Jupiteriaanse retrograde en ontdek wat deze kosmische stromingen in je liefdesleven kunnen brengen.

Aarzel niet om dit artikel te delen met de mensen om je heen en kom ons elke dag bezoeken om de kosmische bal te ontdekken die morgen op je wacht. De ruimte is enorm groot en vol mysteries, maar wees niet bang om deze samen met ons te verkennen. Tot snel voor meer geweldig nieuws!

Envoyer des commentaires
Panneaux latéraux

Related post