Retrograde Jupiter in 2023: Invloed op drie dierenriemtekens en transformaties in de liefde

Mis het spannende tempo van het universum niet: dompel je onder in sensationele voorspellingen die je verbinden met drie kosmische hoogtepunten die gepland staan voor 28 september 2023. Je toekomst kan afhangen van wat je hier ontdekt.

Het universum is een mystieke hemelse dans waarin elke beweging van de hemellichamen een resonerend effect heeft op ons leven. Wanneer Jupiter, de welwillende reus van ons zonnestelsel, van richting verandert en zijn retrograde fase ingaat, ontketent dit een golf van energie die de fundamenten van ons bestaan doet schudden.

Op 28 september 2023 zal dit astronomische fenomeen zich voordoen en het zal de amoureuze sereniteit van drie astrologische tekens in het bijzonder verstoren. Als de kosmos zich opnieuw uitlijnt, zullen deze tekens gedwongen worden opnieuw te definiëren wat liefde voor hen betekent en hoe ze omgaan met deze universele emotie.

Maak je klaar voor een reis van introspectie, ontdekking en mogelijk transformatie als we duiken in wat deze periode van Jupiter retrograde in petto heeft voor deze drie dierenriemtekens.

Weegschaal: Een ingrijpende verandering

Weegschaal, het teken van partnerschap, zal een van de meest getroffen door deze Jupiter retrograde. Meestal evenwichtig en harmonieus, kan Weegschaal voelen gedestabiliseerd door deze hemelse beweging.

Lees ook  Ga aan de slag en probeer deze spannende uitdaging in minder dan 50 seconden aan te gaan!

Deze energie kan ertoe leiden dat je je liefde en de manier waarop je je relaties benadert ernstig in twijfel trekt. De verbinding van de Weegschaal met Venus, de planeet van de liefde, zal zwaar op de proef worden gesteld, wat kan leiden tot omwentelingen in relaties. Dit is een kans voor Weegschalen om hun benadering van liefde en relaties te herzien en te heroverwegen.

Kreeft: je hart openen

Voor Kanker, het water teken beheerst door de Maan, zal Jupiter retrograde fase hebben een grote impact op hun liefdesleven. Normaal gesproken gehecht aan emotionele veiligheid, kan Cancer voelen geduwd in de richting van nieuwe grenzen van intimiteit.

De energieën losgelaten door Jupiter retrograde zal stimuleren Kanker om hun gevoelens te verkennen in de diepte en zich open te stellen voor nieuwe mogelijkheden in de liefde. Kreeften zullen bereid moeten zijn om onuitgesproken waarheden onder ogen te zien en met een nieuw perspectief naar de toekomst te kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spiru: Voor een Zenvol Leven (@spiru)

 

Lees ook  Deze 5 tekens zijn het meest trouw in de liefde!

Waterman: nieuwe horizonten

Waterman, het teken van lucht en vernieuwing, zal onder druk staan door de koerswijziging van Jupiter. Dit kan een breuk betekenen met traditionele liefdespatronen. Watermannen kunnen zich onder druk gezet voelen om uit hun comfortzone te stappen en een nieuwe visie op liefde en relaties te omarmen.

Omstandigheden kunnen ertoe leiden dat ze onbekend romantisch gebied gaan verkennen, terwijl ze trouw blijven aan hun unieke en authentieke essentie. Op deze 28 september 2023, in gedachten houden dat Jupiter retrograde is niet een teken van ramp, maar eerder een uitnodiging om te ontdekken en transformeren ons begrip van de liefde. Elk teken zal zijn eigen unieke ervaring die kan leiden tot realisaties die ons in staat stellen om de liefde te benaderen vanuit een nieuwe invalshoek.

Lees ook  Ontdek de mysteries van je lot met de tarot: voorspellingen voor 9 november 2023

Deel dit artikel met je dierbaren: deze informatie kan voor hen van onschatbare waarde zijn in de tijden die komen gaan. Vertrouw op de bewegingen van de kosmos en onthoud dat elke astrale fase ons iets te leren heeft.

Bezoek onze site elke dag voor meer astrologische inspiratie en om door de mysteries van ons steeds veranderende universum te navigeren.

Related post