Tarotbegeleiding en kosmische mysteries

Beste fans van de sterren en volgers van het occulte, We ontmoeten elkaar vandaag opnieuw, op 23 december 2023, voor een nieuwe sessie astrologische voorspellingen.

De tarotkaarten, een erfenis van voorouderlijke wijsheid, hebben gesproken en zijn klaar om de belangrijkste trends te onthullen die ons op deze dag tegen het einde van het jaar te wachten staan. Tarot is, zoals u weet, veel meer dan alleen een kaartspel.

Het is een complexe en fascinerende waarzeggerijmethode waarmee we in het onbekende kunnen kijken en de mysteries van het universum kunnen ontcijferen. Het is een spiegel die de verborgen aspecten van ons onderbewustzijn weerspiegelt, en een kompas dat ons naar onze ware bestemming leidt.

Degenen die vanmorgen onder de sterrenhemel staan, weten dat deze dag sterk beïnvloed zal worden door de dynamische energieën van Vuur en de kalmerende wijsheid van de Aarde. Deze tegengestelde krachten lijken misschien tegenstrijdig, maar het is in hun eenheid dat de diepgaande waarheid van ons bestaan ​​ligt.

De kaarten benadrukken ook een sterke aanwezigheid van de zon, een symbool van creativiteit, energie en vitaliteit die ons leven op deze specifieke dag zou kunnen verlichten. Laat mij je begeleiden door de symbolische reis die de tarot biedt om de geheime invloeden waar te nemen die op de loer liggen in de kosmische duisternis.

Lees ook  Bent u een genereus of gierig persoon? Wat je als eerste ziet, zal het bepalen

Bereid je voor om deze goddelijke leiding met een open geest te verwelkomen en toe te passen in je dagelijkse leven voor een evenwichtiger en harmonieuzer bestaan. Voordat ik verder ga, wil ik u eraan herinneren dat tarot geen exacte wetenschap is.

De aangeboden prognoses en adviezen moeten als richtlijn worden beschouwd en niet als een onvermijdelijk besluit. Ieder individu heeft de macht om zijn eigen lot vorm te geven met behulp van zijn vrije wil. Laten we nu, zonder verder oponthoud, duiken in wat de kosmos ons vandaag te onthullen heeft…

Ram – De moloch

De kaarten bateleur Ik spreek je vandaag, Ram. Deze kaart kondigt een dag aan die gekenmerkt wordt door innovatie en actie. De energie van Vuur en de dynamiek van de zon stimuleren je om nieuwe projecten te initiëren. Het is tijd dat jij de touwtjes in handen neemt en je eigen lot creëert.

Stier – De koningin van Pentakels

De koningin van pentakels is vandaag je gids, Stier. Symbool van de aarde, deze kaart spreekt van geduld, stabiliteit en doorzettingsvermogen. Het is tijd om de vruchten te plukken van uw eerdere inspanningen. Zorg ervoor dat u geaard blijft en uw voeten op de grond houdt.

Tweelingen – Twee toverstokken

Tweeling, de twee van toverstokken is jouw kaart van de dag. Het duidt op een belangrijke beslissing die gaat komen. Vuur en de zon zullen uw gevoel voor initiatief bevorderen. Krijg vertrouwen in jezelf en je vermogen om het juiste pad te kiezen.

Lees ook  Koolworm: 4 behandelingen om er snel vanaf te komen.

Kanker – de ster

De ster schijnt vandaag voor jou, Kreeft. Deze kaart symboliseert hoop en geloof in de toekomst. Wees op deze dag rijk aan zonne-energie optimistisch en blijf vertrouwen in je dromen.

Leeuw – De zon

Zoals het zou moeten zijn, de zon is jouw kaart, Leo. Het wekt een intense vitale en creatieve energie in je op. Deze dag zal vruchtbaar blijken als u uw dynamiek en originaliteit de vrije loop laat.

Maagd – De paus

paus is jouw kaart van de dag, Maagd. Ze belichaamt wijsheid en spiritualiteit. Je wordt uitgenodigd om antwoorden in jezelf te zoeken en onderscheidingsvermogen te oefenen.

Weegschaal – De minnaar

Voor jou, Weegschaal, heeft de tarot gekozen de minnaar. Deze kaart gaat over keuze, liefde en harmonie. De energieën van de aarde duwen je naar reflectie en balans in je relaties.

Schorpioen – Dood

Wees niet bang, Schorpioen, de kaart van de dood staat synoniem voor transformatie en vernieuwing. Profiteer van deze dag om oude gewoonten los te laten en een nieuw begin te verwelkomen.

Boogschutter – De duivel

De duivel is jouw kaart voor vandaag, Boogschutter. Een waarschuwing tegen excessen en verleidingen. Het is een uitnodiging om je bewust te worden van je verlangens en deze met inzicht te beheren.

Lees ook  Grote hemelse gebeurtenis op 27 januari 2024: impact op drie astrologische tekens

Steenbok – De Hermitage

Steenbok, je gids voor vandaag is de Hermitage. Het moedigt contemplatie en geduld aan. Neem een ​​pauze, neem de tijd om na te denken voordat je handelt.

Waterman – Matigheid

De matigheid is jouw kaart van de dag, Waterman. Ze spreekt over harmonie, evenwicht en gematigdheid. Ontwikkel geduld en harmonie in jezelf en om je heen.

Vissen – De wereld

Vissen, jouw dag wordt geleid door de wereld. Deze kaart spreekt over prestatie en prestatie. De energieën zijn vandaag gunstig om je doelen te bereiken.

Vergeet niet dat de sterren waardevolle bondgenoten zijn voor onze aardse reis. We nodigen je uit om mij morgen te ontmoeten om de nieuwe trends in de kosmos te ontdekken.

Aarzel niet om deze astrologische gids met je vrienden en geliefden te delen. Tot morgen, onder de sterren!

Related post