Tarotvoorspelling voor 18 tot 24 december 2023: Transformatie, vernieuwing en hoop

Beste vrienden van het pad van de sterren en de arcana, nu we het einde van dit jaar 2023 naderen, is het tijd om zorgvuldig te kijken naar de week van 18 tot 24 december 2023. Door het prisma van Tarotkaarten zullen we u de belangrijkste invloeden onthullen die deze periode zullen markeren.

Deze week wordt vooral gekenmerkt door de energie van transformatie en diepgaande vernieuwing, gesymboliseerd door de kaart van de Dood. Wees niet ongerust: deze kaart verwijst niet naar een fysieke dood, maar eerder naar het einde van iets om plaats te maken voor de geboorte van iets nieuws.

Dit is een tijd om los te laten, los te komen van wat niet langer nodig is in ons leven en om nieuwe kansen te omarmen die zich voordoen. Ook de Sterrenkaart brengt deze week belangrijke invloed met zich mee.

Het symboliseert hoop, spirituele vernieuwing en het licht aan het einde van de tunnel. Na de omwentelingen die de doodskaart kan vertegenwoordigen, komt de ster ons hart kalmeren en onze geest voeden met optimisme en vertrouwen in de toekomst.

Eindelijk, met de Zon in Steenbok in deze tijd van het jaar, worden we allemaal uitgenodigd om de kwaliteiten van dit teken te omarmen: orde, structuur, discipline en geduld. Dit is niet het moment om impulsief te handelen, maar om onze volgende stappen zorgvuldig te plannen.

Lees ook  Astrologische voorspellingen voor 02 oktober 2023: Jupiter retrograde en de impact op drie dierenriemtekens

Dus, zoals altijd, nodig ik je uit om deze energieën verstandig te verwelkomen en deze indicaties te gebruiken om zo goed mogelijk door deze week te navigeren. Vergeet niet dat elke dag een nieuwe kans is voor groei en expansie.

Ram: De keizerin

Voor jou presenteert Ram zich de keizerin, een kaart die creativiteit en overvloed uitstraalt. Besteed deze week aandacht aan alle mogelijkheden die u kunnen helpen uw dromen waar te maken.

Je wordt aangemoedigd om initiatief te nemen en je ideeën in praktijk te brengen. vergeet niet om deel deze voorspellingen met je dierbaren.

Stier: De maan

Stier, jouw kaart is de maan. Ze nodigt je uit om naar je intuïtie te luisteren en je innerlijke wereld te verkennen. Er kunnen geheimen of verborgen aspecten zijn die uw aandacht vereisen. Neem de tijd om jezelf te begrijpen, zodat je jezelf beter kunt transformeren.

Tweeling: De strijdwagen

Beste Tweeling, koets is jouw kaart van de week. Het is een teken van een reis, zowel fysiek als spiritueel. Het duidt ook op een periode van overwinningen en succes. Blijf vastberaden vooruitgaan op weg naar uw doelen.

Lees ook  Visuele test: Kun je binnen 20 seconden 5 flessen vinden zonder papier erin?

Kreeft: de kluizenaar

Kanker, jouw kaart is de kluizenaar. Breng tijd alleen door om na te denken over uw diepe verlangens en uw levenspad. Dit is het moment om je opnieuw te concentreren en de wijsheid in jezelf te zoeken.

Leeuw: Het Rad van Fortuin

Beste leeuwen, Het rad van fortuin is jouw kaart. Het kondigt onverwachte veranderingen aan, maar u kunt er zeker van zijn dat deze over het algemeen positief zijn. Wees klaar om het nieuwe met vertrouwen te verwelkomen.

Maagd: gerechtigheid

Maagd, je kaart is daareen gerechtigheid, teken van evenwicht en harmonie. Wees eerlijk en rechtvaardig in uw acties en beslissingen. Het is tijd om openstaande problemen op te lossen en de teugels van uw leven weer in handen te nemen.

Weegschaal: de gehangene

Beste Weegschaal, uw kaart, de gehangene, nodigt je uit om de dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Dit is de perfecte tijd voor diepe introspectie, haast je niet om belangrijke beslissingen te nemen.

Schorpioen: de duivel

Schorpioen, jouw kaart is Ik kan het niet. Het vertegenwoordigt verlangen, verleiding of overmatige gehechtheid. Het is belangrijk om uw doelen te herzien en uzelf te bevrijden van wat u tegenhoudt.

Lees ook  17 januari 2024: Uitzonderlijke astrale configuratie voor vier tekens van de dierenriem

Boogschutter: De moloch

Boogschutter, jouw kaart van deze week is De dwaas. Het symboliseert de start van iets nieuws, misschien een nieuw avontuur of project. Wees moedig en streef je passies na.

Steenbok: De wereld

Steenbok, jouw kaart van deze week is de wereld. Het is het teken van prestatie en prestatie. Uw inspanningen zullen vruchten afwerpen, dus volhard in uw inspanningen.

Waterman: Oordeel

Waterman, jouw kaart is het oordeel. Het symboliseert een wedergeboorte en geeft aan dat je op een belangrijk overgangspunt in je leven staat. Maak je klaar voor een nieuwe start.

Vissen: De minnaar

Beste Vissen, jouw kaart van deze week is de minnaar. Het symboliseert liefde, harmonie en relaties. Geef en ontvang liefde met dankbaarheid.

vergeet niet om deel deze voorspellingen met uw dierbaren, zij kunnen hen ook begeleiden tijdens deze week.

Related post