Test je logica door deze wiskundepuzzel op te lossen!

Ken jij de puzzels wiskunde ? Het is veel meer dan een eenvoudige rekenkundige bewerking van een raadsel gecodeerd die een nauwkeurige logische redenering volgt.

Je moet kritisch denken en anders denken om ze op te lossen. Ze zijn zeer stimulerend voor de hersenen, hoewel ze vaak complex zijn. Dit is vooral het geval bij QI testen van de dag.

IQ-test: “Wat is de oplossing van de wiskundepuzzel?” »

Rekenpuzzels zijn uitdagingen op een geheel nieuw niveau. Om ze op te lossen, is een goede logische redenering vereist. Ze zorgen er echter voor dat je kunt ontstressen en je geest alert kunt houden.

Ze helpen ook uw denkniveau, mentale behendigheid en kritisch denken te verbeteren. Je slaagt erin problemen vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Als u uw hersenen wilt oefenen, nodigen wij u uit om het raadsel van de dag te ontdekken.

Lees ook  Uitzonderlijke astrale configuratie van 22 januari 2024: Diepe transformatie voor vijf tekens van de dierenriem

In de afbeelding heb je een reeks bewerkingen: 1×2=4, 1×8=6, 2×7= ? Er bestaat enige correlatie tussen deze. Als u dit identificeert, kunt u de derde vergelijking oplossen.

© Radiotips

Je moet deze link ontsleutelen om de puzzel te decoderen. Gebruik uw analytische denkvermogen om te ontdekken wat deze operaties gemeen hebben en wat de logica ervan is. Dit hersenraadsel heeft de gave om je geest uit te dagen en je mentale creativiteit op de proef te stellen.

Als je niet bang bent voor moeilijkheden, dan is het aan jou!

IQ-test: het juiste antwoord

Heeft u, nadat u de tijd heeft genomen om het beeld en de werking vanuit elke hoek te analyseren, een antwoord gevonden? Het is dan tijd om uit te zoeken of dit klopt en of jouw logica klopt.

Lees ook  Ontdek wat er mis is op deze foto als je een nauwgezet persoon bent.

De oplossing

Om de oplossing te vinden, moet u de noemer identificeren, of beter gezegd de bewerking die de vergelijkingen gemeen hebben. Door een logische redenering te volgen, krijgt u:

1×2 → 12/3 = 4

1×8 → 18/3 = 6

Je moet dus een getal van twee cijfers vormen, waarbij je de twee cijfers met elkaar vermenigvuldigt: 12 voor 1×2 en 18 voor 1×8.

Vervolgens moet je dit getal delen door 3 om het resultaat te verkrijgen, respectievelijk 4 en 6. Als je hetzelfde principe toepast met de onbekende vergelijking, krijg je: 2×7 → 27/3 = 9.

Het te vinden antwoord is dus 9.

© Radiotips

Heb je dit nummer gevonden? Als dat zo is, bewijst dit dat u goed wiskundig kunt redeneren en dat uw probleemoplossende vaardigheden bewonderenswaardig zijn. Dit rekenraadsel is een ingenieuze manier om aan je mentale behendigheid te werken.

Lees ook  Identificeer de fout in deze afbeelding, je hebt 15 seconden om hem te vinden!

Als je deze puzzel niet hebt kunnen oplossen, raak dan niet ontmoedigd. Soms vergt het wat oefening om uw logica en uw geest te laten wennen aan het vinden van de oplossing voor dit soort problemen.

Als je wraak wilt nemen, hebben we andere IQ- en logicatests om je kritische denk- en analytische vaardigheden aan te scherpen.

Related post