Test uw gezichtsscherpte in slechts 15 seconden door de indringer te vinden

Gezichtsscherpte wordt over het algemeen gemeten met behulp van optotypes. Dit zijn de letters en cijfers, maar ook bepaalde illustraties en tekeningen die u bij uw opticien kunt bekijken.

Vandaag nodigen wij u uit om uw visie te evalueren met tekeningen, maar niet zomaar tekeningen.

De visuele test van de dag kunt u uw waarnemingsvermogen en uw gezichtsscherpte meten door middel van afbeeldingen van mandala’s. Let op, dit betekent niet dat de test zal gemakkelijk zijn.

Integendeel, we moeten nemen deze uitdaging serieus nemen en je hard concentreren om te slagen. Ben je klaar om het aan te pakken?

Visuele test: “Welke van deze mandala’s is anders dan alle andere? »

Zoals u weet, is uw test van de dag het meten van uw gezichtsscherpte met behulp van deze mandala’s. Kijk dan goed naar onderstaande afbeelding.

Lees ook  Vind het zeepaardje dat verborgen is tussen de dinosaurussen in minder dan 10 seconden

© Radiotips

Het bestaat uit precies 32 mandala’s. Op het eerste gezicht zul je zeker merken dat ze allemaal identiek zijn. Maar als dat zo zou zijn, zou er geen uitdaging zijn.

In feite lijkt een van deze mandala’s niet op de andere. Je hebt 15 seconden de tijd om deze indringer te ontdekken en zo te bewijzen dat je over een goed observatievermogen en uitstekend gezichtsvermogen beschikt.

Uw tijdslimiet gaat nu in! Good luck !

Visuele test: het juiste antwoord

Heeft u de oogtest van vandaag afgerond? Hoe ben je eruit gekomen?

Ben je erin geslaagd om binnen de toegestane tijd de mandala te identificeren die anders was dan alle andere? Je hebt dan bewezen dat je goed zicht hebt en een uitstekende waarnemer bent.

Lees ook  Visuele test: Zou het mogelijk zijn om de varkens in onderstaande afbeelding te tellen?

Maar als je na de 15 seconden de indringermandala nog steeds niet hebt gevonden, ben je helaas niet geslaagd voor de test. Het exacte antwoord vindt u hieronder.

© Radiotips

Related post