Verschilspel: Ben jij snel genoeg om de 3 verschillen in deze twee plaatjes te vinden?

Test je snelheid met dit spel van 3 fouten door de verschillen in minder dan 45 seconden te vinden.

Om het observatievermogen en de concentratie te testen is deze verschiltest ideaal. Op deze afbeelding zijn de verschillen duidelijk. Maar slechts een paar mensen vinden ze. Ga jij deze uitdaging aan?

Het verschilspel in detail

De verschiltest bestaat uit het vinden van de 3 verschillen op de 2 gepresenteerde afbeeldingen. De zoektijd is beperkt. Je moet ze in minder dan 45 seconden zien.

© Ritm

Dankzij deze test test je je gevoel voor aandacht en detail. Dit is een oefening die het vermogen helpt om zelfs de kleinste dingen waar te nemen. Het doel van dit spel is om de fouten binnen de tijdslimiet te vinden.

Afbeeldingsdetails

De 2 afbeeldingen stellen een kleine jongen voor, gekleed in het wit. Hij staat voor een gebouw en stelt zichzelf een vraag. Op het eerste gezicht lijken de beelden in alle opzichten op elkaar, maar bij nader inzien zijn er inderdaad verschillen tussen de twee.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: het beeld dat je kiest weerspiegelt je huidige gemoedstoestand!

Wat zijn de verschillen ?

Als je na 45 seconden de volgende verschillen hebt gevonden: zijn mond, de boom achter zijn hand en de ontbrekende bloem, dan ben je geslaagd voor de test. Goed gedaan !

© Ritm

Je hebt een goed observatievermogen en je visuele perceptie is uitstekend. Je beschikt over alertheid en een goed concentratievermogen. Als je gefaald hebt, maakt het niet uit. De verschilspellen kun je altijd oefenen op onze website.

Related post