Vind jij de oplossing voor deze wiskundige vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8?

Onder de vele manieren om intelligentie te meten, de IQ-test is de meest voorkomende en meest bekende. En niets beters daneen raadsel wiskunde om uw vermogen om complexe problemen op te lossen te beoordelen.

Herinner je je de basiswiskunderegels nog? Je hebt het nodig om het op te lossen deze vergelijking. Zie de volgende paragraaf voor instructies.

Je doel is om de oplossing te vinden voor de vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8, weergegeven in de onderstaande afbeelding.

© Radiotips

Wees voorzichtig, het probleem lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. De regel van prioriteiten moet inderdaad worden toegepast.

Omdat er geen tijdslimiet is gesteld, heb je bovendien de mogelijkheid om lang na te denken. Maar weet dat hoe eerder je het antwoord vindt, hoe beter.

Om alle kansen aan uw kant te krijgen, moet u zich concentreren en uiterst oplettend zijn. Ga indien nodig op een rustige plek zitten, weg van alle afleiding.

Lees ook  Het ontcijferen van de kosmische energieën van 11 oktober 2023: astrologische en tarotvoorspellingen onthuld!

Wat zijn goede redenen om de vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8 op te lossen?

Wiskundige problemen oplossen kan dienen als een middel voor afleiding en ontspanning. Door je te concentreren op het oplossen van een probleem, kun je andere bronnen van stress tijdelijk opzij zetten.

IQ-tests kunnen u ook helpen uw cognitieve sterke en zwakke punten beter te begrijpen. Door uw expertisegebieden en verbeterpunten te identificeren, kunt u werken aan de ontwikkeling van uw intellectuele vaardigheden.

Oplossing: Hier is het resultaat van de vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8

De oplossing is 89.

Om dit resultaat te bereiken moet de regel van prioriteiten worden gerespecteerd. Met andere woorden: begin met het delen van 69 door 3, wat 23 oplevert.

Vermenigvuldig dat dan met 4, wat 92 oplevert. Trek er vervolgens 3 van af, wat 89 oplevert. Heb jij deze oplossing ook gevonden?

Lees ook  Verhoog je IQ door slechts één wedstrijd te verplaatsen. Kun jij in minder dan 25 seconden zegevieren?

© Radiotips

Gefeliciteerd als ook jij hetzelfde resultaat hebt gevonden! Je kunt trots op jezelf zijn, omdat je een heel intelligent persoon bent.

Daarnaast toon je geduld en doorzettingsvermogen. Dit komt omdat moeilijke wiskundige problemen tijdrovend kunnen zijn en een grote vastberadenheid vereisen.

Als je gefaald hebt, maakt het ook niet uit, want je bent niet de enige in deze situatie.

De beste manier om te verbeteren is door andere uitdagingen te oefenen. Begin met de gemakkelijkste en verhoog het niveau naarmate je slaagt.

Als je het leuk vond om deze wiskundige puzzel op te lossen, overweeg om het op sociale netwerken te delen om het met uw vrienden en familie te delen.

Spis treści

Lees ook  Test je IQ in een handomdraai met deze vraag die je in 20 seconden kunt oplossen – Ben je er klaar voor?

Related post