Visuele test: houd je ogen open en vind binnen 10 seconden de twee Japanse meisjes verborgen tussen de Russische poppen!

Zijn 10 seconden genoeg om het visuele raadsel op te lossen en de indringer te vinden!

U hoeft geen arendsogen te hebben om voor deze nieuwe visuele test te slagen! Het enige wat je nodig hebt zijn goede gezichts- en observatievaardigheden. Hierdoor kun je nep van echt onderscheiden. Dit is een spel dat zowel vermakelijk als cerebraal is, omdat je plezier hebt in het vinden van de indringer terwijl je aan je visuele vaardigheden werkt.

Visuele test: “waar zijn de twee Japanse meisjes verstopt tussen de Russische poppen?” »

Een visuele uitdaging is een uitdaging die uw visuele vaardigheden en concentratieniveau op de proef stelt. Het is gebaseerd op het principe van de “indringer”. In de afbeelding moet je een element vinden dat niet bij het decor hoort en dat de verkeerde toon aanslaat.

Lees ook  Lukt het jou om de schat in minder dan 20 seconden te vinden?
© Ritm

Om het te herkennen, moet je oog hebben voor details en oplettend zijn. Denk jij dat jij deze kwaliteiten hebt? Om erachter te komen, doe de test. Op de volgende afbeelding zie je een stel Russische poppen in vrolijke en verschillende kleuren. Twee van dit speelgoed zijn echter geen Russische poppen, maar Japanse. Voor deze visuele uitdaging moet je uitvinden waar deze twee Japanse figuren staan. Je hebt 10 seconden. Als je wilt slagen, houd dan je ogen open en concentreer je! Als je er klaar voor bent, ga ervoor!

Visuele test: het juiste antwoord

Omdat de 10 seconden zijn verstreken, is het nu tijd om te bepalen of je de exacte locatie van de twee Japanse meisjes hebt gevonden.

Lees ook  Zoek de anomalie in deze afbeelding! Alleen de slimste zullen als overwinnaar uit deze uitdaging tevoorschijn komen

De oplossing

Om de exacte locatie van onze twee indringers te vinden, was het nodig om de kenmerken van de twee figuren te vergelijken. Een Russische pop draagt doorgaans een sarafan (topjurk). Dit is het traditionele matroesjka-kledingstuk van Russische vrouwen. Deze outfit wordt gecombineerd met een sjaal op het hoofd. Aan de andere kant heeft een Japanse vrouw schuine ogen.

© Ritm

Als je deze details in aanmerking neemt, zul je merken dat er in het midden van de Russische poppen twee figuren met schuine ogen staan. De eerste bevindt zich aan de rechterkant van de afbeelding, op middenniveau. De tweede bevindt zich bovenaan de afbeelding, aan de linkerkant. Heb jij de twee Japanse figuren binnen de tijdslimiet kunnen vinden? Zo ja, gefeliciteerd! Je hebt uitstekend zicht! Omgekeerd maakt het niet uit. Je hoeft alleen maar te oefenen. Om dit te doen, aarzel dan niet om onze andere visuele tests te ontdekken. Je kunt ook de mensen om je heen uitdagen en deze uitdaging met hen delen.

Related post