Visuele test: Kun je binnen 20 seconden 5 flessen vinden zonder papier erin?

Bewijs dat je een uitstekend gezichtsvermogen hebt door deze visuele uitdaging in minder dan 20 seconden te voltooien!

Hoe goed denk je dat je gezichtsvermogen is? Test je gezichtsscherpte en snelheid van visuele discriminatie met deze test, een van de moeilijkste, want met de uitdaging van vandaag kun je de snelheid en vaardigheid van je ogen meten.

Visuele test: “Kun je alle flessen zonder papier binnen de tijd vinden?

De volgende afbeelding toont verschillende glazen flessen met letters erin. Er blijken 5 flessen in deze afbeelding geen letters meer te bevatten. Je hebt 20 seconden om goed naar deze afbeelding te kijken en deze 5 papierloze flessen te vinden.

© Mirandaonderzoekt

De juiste antwoorden

Als er 20 seconden voorbij zijn gegaan en je hebt alle 5 de lege flessen gevonden, gefeliciteerd! Je hebt arendsogen en een hoge snelheid van visuele discriminatie. Als je minder dan 5 flessen hebt gevonden, ben je gezakt voor de test van vandaag. Zie hieronder de exacte locatie van de flessen die je moest vinden.

Lees ook  Heb je een passie voor observatiespellen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De oplossing

De 5 lege flessen waren goed verdeeld over elke hoek van de afbeelding: twee aan de rechterkant in de bovenste en onderste hoeken, twee aan de linkerkant in de bovenste en onderste hoeken en tot slot één in het midden van de afbeelding.

© Mirandaonderzoekt

Vond je deze visuele test leuk? Je kunt andere soortgelijke uitdagingen aangaan op onze site. Vergeet niet je vrienden uit te nodigen om mee te spelen!

Related post