Visuele test: Kun jij ons vertellen hoeveel flamingo’s er op de foto staan?

Test je gezichtsvermogen met deze nieuwe visuele uitdaging en krijg een duidelijk idee van hoe nauwkeurig je zicht is.

De visuele uitdagingen zijn bedoeld voor zowel volwassenen als kinderen die hun gezichtsvermogen willen testen. Hiermee kunt u bepalen of u een goed observatievermogen en goede ogen heeft. Ongeacht uw leeftijd, dit soort uitdagingen helpt om aan uw concentratie te werken en uw aandacht voor detail aan te scherpen.

Visuele test: “Hoeveel flamingo’s staan er op de foto?” »

U hoeft geen arendsoog te hebben om te slagen voor een zichttest . Als je je voldoende concentreert en alert blijft, heb je alle kans op succes en het vinden van de oplossing. In de onderstaande afbeelding heb je een visuele uitdaging om het exacte aantal flamingo’s te benoemen. Uiteraard zijn er misleidende details die u kunnen misleiden. Om goed te kunnen tellen, moet je je ogen open houden en opletten. In deze test geven we je 10 seconden! Probeer te ontdekken hoeveel vogels er op deze afbeelding staan.

Lees ook  Plan uw Allerheiligen: enkele ideeën voor uitstapjes
© Ritm

Zodra je denkt dat je er klaar voor bent, start je de timer!

Visuele test: het juiste antwoord

De 10 seconden zijn verstreken en nu is het tijd om de wiskunde uit te voeren. Als u het nummer heeft gevonden waarnaar u op zoek was, feliciteren wij u. Dit betekent dat je zeer scherpe ogen en een groot observatievermogen hebt. Geen detail ontsnapt aan uw gezichtsveld. Hoewel u een uitstekend gezichtsvermogen heeft, moet u uitdagingen blijven aangaan om uw gezichtsscherpte te verbeteren. Aan de andere kant, als je het aantal flamingo’s niet binnen de gestelde tijd hebt kunnen tellen, is dat geen probleem. Dit betekent simpelweg dat je geen training hebt. Je moet je ogen wennen aan het doorzoeken van elk item dat binnen hun gezichtsveld valt. Zo weet je zeker dat het de volgende keer lukt.

Lees ook  Visuele uitdaging: Vind de 10 verborgen verschillen in minder dan 50 seconden!

De oplossing

Op het eerste gezicht zou je denken dat er maar 10 vogels op de afbeelding staan. Er is echter nog veel meer. Als je ze nauwkeurig had kunnen tellen, had je moeten zien dat er een dubbele vogel staat, zoals het geval is bij de flamingo uiterst links, in de middelste rij. Die rechtsboven verbergt een mini-flamingo in zijn verenkleed. In totaal zou je dus 11 flamingo’s moeten hebben.

© Ritm

Als het account goed is: van harte gefeliciteerd! Als dit niet het geval is, nodigen wij u uit om onze andere visuele uitdagingen te ontdekken en uw ogen te trainen. Aarzel daarbij niet om deze test met uw dierbaren en vrienden te delen. Daag ze ook uit!

Related post