Wat als je een genie was? Meet je intelligentie met deze IQ-test!

Uw vermogen om problemen op te lossen en oplossingen af ​​te leiden, helpt bij het beoordelen van uw intelligentie.

Een levendige en intelligente geest zou er geen moeite mee moeten hebben om problemen te observeren, analyseren, corrigeren en vooral op te lossen. denkspelletje.

Wil je weten of je een geniaal IQ hebt of niet? Wacht niet langer met ophalen de uitdaging wiskunde die we hieronder voor u hebben voorbereid. Dat is jouw keuze !

Visuele test: “Wat is de oplossing van deze vergelijking 682 ÷ 22 × 6 + 9? »

Om uw intelligentie te meten, hebben wij voor u gereserveerd een raadsel vrij complexe wiskunde. Het is een vergelijking met verschillende termen en meerdere bewerkingen die moeten worden uitgevoerd voordat tot een eindresultaat komt. Ben je klaar ?

Lees ook  Grote astrale gebeurtenis op 8 december 2023 met gevolgen voor drie sterrenbeelden

De volgende afbeelding toont de vergelijking 682 ÷ 22 × 6 + 9 die je in recordtijd kunt oplossen als je daartoe in staat bent. Als je er zeker van bent, dagen we je uit om het in minder dan 15 seconden te voltooien.

© Radiotips

Als je twijfelt over je snelheid bij het hoofdrekenen, ontdek dan hoe snel je dit kunt oplossen door eraan te denken je timer te starten.

IQ-test: het juiste antwoord

Er zijn 15 seconden verstreken en je hebt nog geen antwoord gevonden? Probeer altijd tot een resultaat te komen voordat je naar de oplossing kijkt.

Nu je een antwoord hebt, controleer je of het juist is. Vergelijk het met onderstaande oplossing.

De oplossing

Het antwoord dat je moest vinden is 195.

Lees ook  Belangrijke astrologische gebeurtenis op 14 oktober 2023: Zonsverduistering en nieuwe maan beïnvloeden 3 liefdestekens

Heb je het juiste antwoord gevonden? Goed gedaan ! Dit betekent simpelweg dat je een kei bent in hoofdrekenen en over een uitstekende analytische en probleemoplossende snelheid beschikt.

Heeft u een verkeerd antwoord gegeven op de test? Veel mensen faalden omdat ze de volgorde van prioriteit van de tekens in de berekeningen vergaten. Vermenigvuldigen en delen komen vóór optellen en aftrekken.

Hier moet je daarom beginnen met het delen van 682 door 22 om 31 te krijgen, voordat je dit resultaat met 6 vermenigvuldigt om 186 te krijgen, voordat je eindigt met het optellen van 9 om als volgt op 195 te komen:

682 ÷ 22 × 6 + 9 = 31 × 6 + 9 = 195.

© Radiotips

Heeft u nog tijd over? Waarom niet een nieuwe hersenuitdaging aangaan?

Weet dat het regelmatig uitvoeren van mentale oefeningen je kan helpen je cognitieve vaardigheden te verbeteren, of het nu gaat om geheugen, concentratie, denksnelheid, gevoel voor deductie of zelfs het oplossen van problemen.

Lees ook  Transformatieve kosmische veranderingen voor drie sterrenbeelden

Vergeet niet de uitdaging van vandaag met uw dierbaren te delen, om te zien hoe zij het doen met hoofdrekenen.

Related post