Wat zijn de data voor Blackfriday 2023 in Frankrijk?

Maak je klaar voor hét winkelspektakel van het jaar: Blackfriday 2023! Deze Amerikaanse commerciële traditie, nu populair in Frankrijk, zal plaatsvinden op 24 november 2023. Een hele week lang, met als hoogtepunt Cyber ​​Monday op 27 november, is het de beste gelegenheid om substantieel te besparen op uw aankopen, of het nu gaat om vernieuw je garderobe, verwerf de nieuwste technologie of vind de perfecte kerstcadeaus. Markeer deze data dus en bereid u voor op een lawine aan promoties.

Blackfriday 2023: de data om te weten voor goede deals in Frankrijk

Blackfriday, dit commerciële evenement geïmporteerd uit de Verenigde Staten en nu goed verankerd in de Franse consumptiegewoonten, is voor veel consumenten een kans om grote besparingen op hun aankopen te realiseren. Of je nu een fervent shopliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig, ontdek zonder verder uitstel de data van Blackfriday 2023 in Frankrijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MB Meubelen (@mb_meubelen_nl)

Het shoppingevenement: Blackfriday

Blackfriday of Black Friday wordt elk jaar gehouden op de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Het is het begin van de kerstinkopenperiode met aanzienlijke promoties van merken op een groot aantal producten. In Frankrijk gaat Blackfriday doorgaans gepaard met Cyber Week, een hele week met uitzonderlijke promoties op internet.

Lees ook  Bedwantsen: hoe onderscheid je ze van vlooien of teken?

Blackfriday 2023 in Frankrijk: noteer in uw agenda

Voor het jaar 2023 valt Blackfriday op vrijdag 24 november . Noteer deze datum dus alvast in uw agenda, zodat u deze dag met enorme kortingen niet mist. De promoties beginnen waarschijnlijk aan het begin van de week en eindigen in apotheose op vrijdag de 24e. Dit is het ideale moment om uw kerstinkopen af te ronden zonder veel geld uit te geven.

Cybermaandag 2023: nog een laatste kans op goede deals

Als je de boot voor Blackfriday 2023 hebt gemist, raak dan niet in paniek. De daaropvolgende maandag is het Cyber Monday , weer een dag vol promotionele verkopen exclusief online. Voor dit jaar valt Cyber Monday op maandag 27 november 2023 . Deze dag is vooral populair bij liefhebbers van hightech, maar ook andere productcategorieën worden getroffen.

Lees ook  Familieactiviteiten tijdens de Allerheiligenvakantie!

Maak je klaar voor Blackfriday 2023

Of het nu gaat om het vernieuwen van je garderobe, het kopen van de nieuwste technologische snufjes of het vinden van kerstcadeaus tegen lage prijzen, Blackfriday 2023 belooft een gouden kans te worden om goede deals te scoren. Vergeet de data vrijdag 24 en maandag 27 november 2023 niet in uw agenda te noteren!

Related post