Welk klamboe kies je deze zomer voor je ramen? Lidl biedt je een ruime keuze

Kies voor klamboes om rustig te slapen! Maar welk klamboe moet je kiezen voor je ramen? Lees verder.

Een geschikt raamhor kiezen bij Lidl

Als u kleine en middelgrote ramen heeft, is het ideaal om er één te laten installeren. oprolbaar klamboe met verticale sluiting. Voor een grotere esthetiek en een betere duurzaamheid van het product is dit laatste voorzien van een aluminium doos waarin de klamboestof is opgeborgen. Je installeert hem onder de latei, onder het kozijn van je raam. Dit type klamboe is geschikt voor veelvuldig gebruik.

Je kunt ook wedden op a klamboe met vast frame die in het externe raamwerk van het timmerwerk wordt geïnstalleerd. Zodra de apparatuur is geïnstalleerd, is het niet meer mogelijk om de stof van dit klamboe te manipuleren of op te tillen. Zorg er echter voor dat u hem tijdens het winterseizoen uit het raamkozijn verwijdert en zorg voor ruimte om hem op te bergen. Opvallend is de lage prijs van de klamboe met vast frame.

Lees ook  de Dyson Airwrap speciale editie Rood bij Boulanger (beste prijs)

Daarnaast zijn er klamboes ontworpen om op dakramen te plaatsen. Deze modellen worden in de kamer aan de muur bevestigd van geborsteld aluminium belemmer het zicht naar buiten en de werking van uw raam niet. Dit type product is ideaal voor het beschermen van ruimtes op daken.

Kies tussen standaard en op maat

Een klamboe is goed, maar de juiste maat is beter! Er zijn twee keuzes voor u beschikbaar, namelijk standaard of maatwerk.

In de eerste plaats de afmetingen klamboes standaarden worden tegen lage prijzen aangeboden. Maar wees voorzichtig, de kans is groot dat u uw uitrusting zelf moet bijstellen, zodat deze zich perfect aanpast aan de afmetingen van uw raam. We spreken dan van doorknipbare klamboes.

Dan kunt u ook uw zinnen zetten op maatwerk. Denk nog eens na! Maatwerk betekent niet altijd hoge prijzen. Integendeel, u kunt uzelf tegen lagere kosten uitrusten en toch profiteren van kwaliteitsapparatuur.

Lees ook  De GARDENA SILENO Minimo 300 robotmaaier nu voor een lage prijs

Welke kleur moet je kiezen voor je klamboe?

Over het algemeen verkocht in witte kleur, maakt het klamboe de kamer niet donkerder. Het biedt eerder een minder verzwakt beeld van de externe omgeving.

Kies je voor de zwarte kleur, dan ontstaat er van buitenaf een scherm, maar lijkt het van binnenuit onzichtbaar.

Daartussenin zitten ook doeken in antracietgrijs. Dit is de ideale oplossing voor mooi licht en een prachtig uitzicht.

Related post