Wervelwind van energieën en persoonlijke transformatie: uw tarotgids van 30 oktober tot 5 november 2023

Ga deze week met ons mee op een fascinerend spiritueel avontuur! Terwijl je deze wervelwind van energieën voelt, bereid je dan voor op onverwachte persoonlijke transformaties door in onze Tarotgids te duiken. Wie houdt er immers niet van een beetje spanning?

Verwelkom iedereen in deze nieuwe week van oktober die eindigt in november, waar de lucht ons meeneemt in een wervelwind van verschillende energieën.

Van 30 oktober tot 5 november 2023 beeldt de tarot een periode van diepe introspectie uit, waarin het potentieel voor persoonlijke transformatie op zijn hoogtepunt is. Via de tarotkaarten die deze week zijn tentoongesteld, worden we uitgenodigd onze schaduwen te omarmen, onze angsten te accepteren en duidelijkheid te verwerven.

De eerste grote kaart die we deze week hebben getrokken, is The Hanged Man. Deze kaart nodigt ons uit om ons perspectief te veranderen, de dingen vanuit een nieuwe invalshoek te bekijken en de omkering van situaties te omarmen. Dit is een tijd om oude denkpatronen en schadelijke gewoonten los te laten en nieuwe ideeën en kansen te verwelkomen.

Vervolgens trokken we de Temperance-kaart. Dit duidt op een behoefte aan evenwicht, geduld en gematigdheid. De tijd is gekomen om de juiste balans in ons leven te vinden, of het nu gaat om onze persoonlijke interacties, onze passies of onze ambities.

Het is ook tijd om geduld te oefenen en te leren dat alles op zijn tijd gebeurt. Tenslotte is de laatste grote kaart voor deze week The Moon. Deze kaart symboliseert verborgen mysteries, onzekerheid en de noodzaak om op je intuïtie te vertrouwen.

Lees ook  Ontdek hoe de retrogradegang van Jupiter op 8 november 2023 jouw liefdesleven zal beïnvloeden!

De maan herinnert ons eraan dat er zelfs in tijden van duisternis altijd licht schijnt: het is een tijd om naar je innerlijke stem te luisteren en op je intuïtie te vertrouwen. Kortom, deze week zal vol uitdagingen en groeimogelijkheden zijn.

Het is een tijd om je innerlijke diepten te verkennen, te werken aan de balans in je leven en je intuïtie aan te boren. Blijf op de hoogte van de tekenen uit het universum, zoek naar de verborgen boodschappen achter de gebeurtenissen van de week en onthoud dat elke situatie een kans is om te leren en te groeien.

Ram: De gehangene

Het is een week van vernieuwing voor jou, Ram. De Gehangene-kaart suggereert dat u uw kijk op situaties die u voorheen moeilijk vond, zou kunnen veranderen. Wees niet bang voor deze omkering van perspectief; het kan positief zijn en nieuwe kansen onthullen. Deel deze energie van transformatie met de mensen om je heen.

Stier: Matigheid

De matigheidskaart geeft aan dat er deze week behoefte is aan evenwicht en gematigdheid, Stier. Neem de tijd om de juiste balans in je leven te vinden en oefen geduld. Alles gebeurt op zijn tijd, onthoud dat. Laat uw vrienden weten hoe belangrijk deze waardevolle tips zijn.

Lees ook  29 september 2023: De Keizer, de Wagen en het Rad van Fortuin - Ontdek de belangrijkste invloeden van de dag volgens de tarot

Tweelingen: de maan

Tweelingen, de maan symboliseert een week vol verborgen mysteries en onzekerheid. Wees niet bang voor de duisternis, deze verbergt vaak rijke schatten. Vertrouw op je intuïtie en deel deze mysterieuze vondsten met je dierbaren.

Kanker: de gehangene

Transformatieweek voor jou, Kreeft. Verander je perspectief, laat oude gewoonten los en verwelkom nieuwe kansen met de Hangman-kaart. Deel uw nieuwe ontdekkingen met uw dierbaren.

Leeuw: Matigheid

Leo, deze week staat in het teken van de matigheidskaart. Het is tijd om balans in je leven te vinden en te leren dat alles op zijn tijd gebeurt. Moedig je vrienden aan hetzelfde te doen, delen is een deugd.

Maagd: De maan

Beste Maagd, de maankaart nodigt je uit om deze week op je intuïtie te vertrouwen. Wees niet bang voor verborgen mysteries, deze zijn vaak rijk aan leermogelijkheden. Deel uw onthullingen met anderen; zij kunnen hen misschien ook helpen.

Weegschaal: de gehangene

De Hangman-kaart kondigt een week van transformatie voor jou aan, Weegschaal. Durf dingen vanuit een ander perspectief te bekijken en wees niet bang voor verandering. Vergeet niet om deze nieuwe perspectieven te delen met de mensen om je heen.

Schorpioen: Matigheid

Schorpioen, de matigheidskaart van deze week herinnert je aan het belang van evenwicht. Geduld en gematigdheid zijn uw bondgenoten tijdens deze periode. Deel deze waarden met degenen die ze nodig hebben.

Lees ook  De sterren staan in het voordeel van de financiën van deze 3 astrologische tekens, die oktober in stijl zullen beginnen

Boogschutter: de maan

Boogschutter, de maankaart roept een week vol verborgen mysteries en intuïtie op. Verken de grijze gebieden, luister naar je innerlijke stem en deel je ontdekkingen met de mensen om je heen.

Steenbok: De gehangene

Steenbok, de Gehangene, duidt op een week vol veranderingen en uitdagingen die moeten worden overwonnen. Verzet je niet tegen deze ommekeer, het kan nuttig zijn. Inspireer anderen met uw moed in het aangezicht van verandering.

Waterman: Matigheid

Waterman, je wordt deze week uitgenodigd om balans in je leven te vinden dankzij de matigheidskaart. Geduld en gematigdheid zijn de sleutelwoorden. Moedig anderen aan om uw voorbeeld te volgen.

Vissen: de maan

Vissen, de maan roept je deze week op om op je intuïtie te vertrouwen. Wees niet bang voor de onbekende en verborgen mysteries, ze kunnen een bron van licht in je leven zijn.

Deel uw mystieke ervaringen met uw dierbaren.

Related post