Wiskundig raadsel: test je logica en intelligentie: los de vergelijking op!

Houd je hersenen aan het werk, zelfs in je vrije tijd, met onze wiskunde-uitdagingen.

Wiskundevaardigheidstesten worden vaak gebruikt bij competitieve examens en IQ-tests . Ze stellen u in staat uw logica en uw denksnelheid te evalueren om uw profiel te valideren of uw intelligentie af te leiden. Maar hier is er geen druk. Je kunt je vaardigheden meten en in alle rust plezier hebben.

Wiskundetoets: “Wat is het resultaat van 6 +6?” »

De test van vandaag bestaat uit het oplossen van een vergelijking op basis van een reeks reeds gegeven bewerkingen. Om hierin te slagen, moet je uiteraard rekening houden met je basiskennis van wiskunde, maar je moet ook een laterale benadering van het op te lossen probleem kunnen uitvoeren. Denk je dat je het kunt?

© Ritm

Als je er klaar voor bent, bekijk dan zorgvuldig de reeks vergelijkingen die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven. Hoeveel zouden volgens jouw logica en die in deze serie 6 plus 6 moeten zijn ? Om deze vraag te beantwoorden, heb je 30 seconden. Analyseer het probleem zorgvuldig en haast u niet. Good luck !

Lees ook  Logicatest: laten we uw IQ testen om erachter te komen welk koffiekopje het eerst vol raakt!

IQ-test: het juiste antwoord

Met onze IQ-tests kunt u plezier hebben en ontspannen terwijl u uw hersenen stimuleert. Met andere woorden: het is een leuke manier om je hersenen actief te houden. Aarzel niet om andere hersenuitdagingen op onze site aan te gaan om vandaag nog uw reeks uitdagingen te voltooien. Houd er rekening mee dat deze kleine mentale oefeningen uw vermogen om problemen op te lossen verbeteren en uw intelligentie vergroten. Het is tijd om het resultaat van de uitdaging van vandaag te ontdekken. Dus, ben jij een van de weinige mensen die dit wiskundige raadsel in enkele tientallen seconden heeft opgelost? Om daar achter te komen, nodigen wij u uit om hieronder uw antwoord op dit probleem te bekijken.

De oplossing

De oplossing voor 6+6 is 24 . Heb je het gevonden? Hier is de logica die gevolgd moest worden om dit resultaat te verkrijgen: 4 +4 = 4×2 = 8 5 +5 = 5×3 = 15 6 +6 = 6×4 = 24

Lees ook  Observatietest: Test je observatievaardigheden met deze visuele test!
© Ritm

Gefeliciteerd als je dit wiskunderaadsel in minder dan 30 seconden hebt opgelost. Uw succes betekent dat u over een goede analytische snelheid en onmiskenbare logica beschikt. Heeft u problemen ondervonden en heeft u niet het juiste antwoord gegeven? We moedigen je aan om te proberen nieuwe hersenuitdagingen op te lossen om je begrip van wiskundige puzzels te verbeteren en aan je laterale denken te werken. Ken jij puzzelfans? Deel de wiskundequiz van vandaag met hen en met uw vrienden en familieleden om hun potentieel te meten!

Related post