Wiskundige test: Ontwikkel uw intellectuele vaardigheden door de waarde van elke traktatie te vinden.

Deze ogenschijnlijk eenvoudige wiskundetoets is een spannende uitdaging die voor iedereen toegankelijk is.

Als je moe bent van je dagen, is er soms alleen wat entertainment nodig om je weer op de been te krijgen. Vandaag bieden we je een raadsel aan om je te vermaken en je geest te stimuleren. Deze test is een fascinerend wiskunderaadsel dat plezier en nadenken combineert. Je hebt verschillende kleurrijke cupcakes, elk met een specifieke waarde. Jouw uitdaging is om deze waarden te ontcijferen en de laatste puzzel op te lossen, weergegeven door een vraagteken. Klaar om de uitdaging aan te gaan? Maak je dus klaar om in dit intrigerende spel te duiken.

© Ritm

 

Een heerlijk intrigerend raadsel

De kern van dit enigma zijn heerlijke cupcakes, kleine zoete wonderen die onze smaakpapillen verrukken. Achter elk van deze cupcakes schuilt echter een mysterieuze handeling die moet resulteren in een waarde. Het is aan jou om dit mysterie te ontrafelen door de waarde van elke taart te identificeren. Elke aanwijzing, elk detail in de afbeelding is belangrijk. Je zult met cijfers moeten jongleren terwijl je inzicht hebt en de juiste bewerkingen moeten vinden om deze waarde te verkrijgen.

Lees ook  Logische uitdaging: Test je IQ en vind de code in minder dan 50 seconden!

Hoe deze test op te lossen?

Om dit intrigerende raadsel op te lossen, moet je observatie en logica gebruiken en moet je wat basiswiskunde kennen. Hier leest u hoe u deze uitdaging kunt aanpakken. Neem even de tijd om het hele plaatje te bekijken. Analyseer de beste bewerkingen om dit raadsel op te lossen: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen. Ontdek gerust alle mogelijkheden om de waarde van elke taart te bepalen.

Oplossing

Als je de berekeningen goed hebt uitgevoerd, zou het resultaat 70 moeten zijn. De waarden voor elke cupcake zijn als volgt:

  • De aardbeiencupcake is 20.
  • De chocolade cupcake is 10.
  • Wat de fruitcupcake betreft, het is 5.

 

© Ritm

 

Related post